Elektrinis dviratis ADO A20F Beast balta

ADO A20F Beast Elektrinis Dviratis: Jūsų patikimas partneris kiekvienai kelionei!

ADO A20F Beast elektrinis dviratis yra sukurtas tiems, kurie siekia išskirtinio patogumo, jėgos ir stiliaus. Šis dviratis puikiai tinka tiek kasdienėms kelionėms mieste, tiek nuotykiams gamtoje, užtikrindamas puikų našumą ir komfortą bet kokiomis sąlygomis.

SPECIFIKACIJOS:

Galia - 250W

Didžiausias pasiekiamas greitis - 25 km/h

Akumuliatoriaus tipas - Li-Ion

Akumuliatoriaus talpa - 14,5Ah

Akumuliatoriaus įtampa - 36V

Rėmo medžiaga - Aliuminis

Priekinio rato dydis - 20”

Galinio rato dydis - 20”

Ratlankio medžiaga - Aliuminis

Svoris - 30kg

PAGRINDINIAI PRIVALUMAI:

Galingas variklis ir didelės talpos baterija!

ADO A20F Beast aprūpintas 500W bešepetėliniu varikliu, kuris leidžia lengvai įveikti įkalnes ir pasiekti iki 40 km/h greitį. Jo 36V 10.4Ah baterija suteikia galimybę nuvažiuoti iki 80 km vienu įkrovimu, todėl galite drąsiai planuoti ilgas keliones be rūpesčių dėl baterijos išsekimo.

Storos bekamerinės padangos!

Šio dviračio 20 colių storos padangos užtikrina puikų sukibimą ir stabilumą bet kokiomis kelio sąlygomis – nuo miesto gatvių iki miško takų ar smėlėtų paplūdimių. Bekamerinės padangos taip pat yra atsparios dūrimams, užtikrinant papildomą patikimumą ir saugumą.

Sulankstomas rėmas!

ADO A20F Beast turi patogų sulankstomą rėmą, leidžiantį lengvai ir greitai sulankstyti dviratį, kad jis būtų kompaktiškas ir lengvai transportuojamas ar laikomas net mažose erdvėse.

Pažangus LCD ekranas!

Integruotas išmanusis LCD ekranas rodo visą svarbiausią informaciją apie kelionę – greitį, nuvažiuotą atstumą, baterijos lygį ir važiavimo režimą. Ekranas yra ryškus ir lengvai įskaitomas net ir tiesioginėje saulės šviesoje.

Trijų važiavimo režimų pasirinkimas!

ADO A20F Beast siūlo tris skirtingus važiavimo režimus: tik pedalai, asistuojamas režimas ir visiškai elektrinis režimas. Tai leidžia lengvai pritaikyti važiavimą pagal jūsų poreikius ir situaciją, užtikrinant optimalų komfortą ir efektyvumą.

Patogi ir ergonomiška konstrukcija!

Dviratis sukurtas su patogia sėdyne ir ergonomiškomis rankenomis, kad net ilgos kelionės būtų malonios. Reguliuojamas sėdynės ir vairo aukštis leidžia pritaikyti dviratį pagal kiekvieno naudotojo poreikius.

Galinga stabdžių sistema!

Priekiniai ir galiniai mechaniniai diskiniai stabdžiai užtikrina stiprų ir patikimą stabdymą bet kokiomis sąlygomis. Tai suteikia papildomą saugumo jausmą, ypač važiuojant didesniu greičiu ar sudėtingais keliais.

Tvirtas ir lengvas aliuminio rėmas!

Dviračio rėmas pagamintas iš aukštos kokybės aliuminio lydinio, kuris užtikrina tvirtumą ir ilgaamžiškumą, o tuo pačiu metu yra lengvas ir patogus transportuoti.

ADO A20F Beast yra elektrinis dviratis, kuris nepriekaištingai suderina galingumą, komfortą ir patogumą. Nesvarbu, ar ieškote patikimo transporto kasdienėms kelionėms mieste, ar planuojate ilgesnius nuotykius gamtoje, šis dviratis yra puikus pasirinkimas. Leiskite ADO A20F Beast padėti jums pasiekti naujas vietas su stiliumi ir komfortu!

Tipas: Dviračiai

TOPO CENTRAS

TOPO CENTRAS

Taikos pr. 64
Klaipėda
Prisijungęs: prieš 4 val.
Vid. atrašo per 2 valandas
Atsiliepimai: 10 6

Miestas: Klaipėda

Kaina už parą: 25.00 €

Kaina už savaitę: 125.00 €

Kaina už mėnesį: 375.00 €


Daikto vertė: 1500.00 €

Minimalus nuomos laikotarpis: 1 diena

Sąskaita: Taip

Papildoma apsauga:
Gali nuomotis tik vartotojai su patvirtinta tapatybe

Sandorio pastabos:
Apmokėjus nuomą per dalinuosi.lt daiktą reikia atsiimti iš Topo Centras parduotuvės, Taikos g. 64, Klaipėda.

- Darbo laikas: I-VI nuo 10:00 iki 20:00,
VII nuo 10:00 iki 19:00
- Atsiimti ir grąžinti daiktą galima bet kada parduotuvės darbo metu.

Užstatas: 150.00 €

Atšaukimo sąlygos:
Nuomininkui atšaukus apmokėtą sandorį likus mažiau negu 24 val. iki nuomos pradžios - nuomos mokestis negrąžinamas.