Sekonic L-758

Sekonic L-758 yra aukštos kokybės šviesos matavimo priemonė, skirta tiek fotografams, tiek filmavimo profesionalams. Šis modelis pasižymi išskirtine tikslumu ir lankstumu, suteikiantis jums galimybę tiksliai matuoti šviesą įvairiose situacijose.

Pagrindinės savybės:

Matavimo režimai: Sekonic L-758 siūlo įvairius matavimo režimus, įskaitant šviesos matavimą pagal incidentą, reflektorių, ir spot matavimą. Tai leidžia tiksliai įvertinti apšvietimą tiek pagrindinėse, tiek sudėtingose scenose.

Didelis LCD ekranas: Priemonė turi didelį, lengvai skaitomą LCD ekraną, kuris rodo matavimo rezultatus aiškiai ir tiksliai, net ir blogomis apšvietimo sąlygomis.

Funkcionalumas: L-758 gali matuoti tiek šviesos intensyvumą, tiek eksponavimo laiką ir diafragmą, todėl yra universalus įrankis tiek fotografijai, tiek filmavimui. Jis taip pat palaiko įvairius matavimo režimus ir funkcijas, įskaitant TTL matavimą, kuris yra svarbus profesionaliems fotografams.

Kompaktiškas dizainas: Sekonic L-758 yra kompaktiškas ir lengvas, todėl patogus naudoti tiek studijoje, tiek lauke. Jo ergonomiškas dizainas užtikrina patogų laikymą ir lengvą valdymą.

Pritaikomumas: Priemonė puikiai tinka naudoti su įvairiais fotoaparatais ir kameromis, užtikrinant tikslų matavimą ir optimalius nustatymus įvairiomis sąlygomis.

Sekonic L-758 yra puikus pasirinkimas profesionalams, siekiantiems tikslumo ir patikimumo šviesos matavimuose, ir yra idealus įrankis tiek fotografijos, tiek filmavimo projektams.

Tipas: Apšvietimas ir priedai

Tadas

Tadas

Prisijungęs: prieš 1 d.
Vid. atrašo per 2 valandas
Atsako į 74% žinučių
Atsiliepimai: 3 0

Miestas: Klaipėda

Kaina už parą: 7.00 €

Kaina už savaitę: 24.00 €


Daikto vertė: 250.00 €

Minimalus nuomos laikotarpis: 1 diena

Sąskaita: Taip

Užstatas: 50.00 €

Atšaukimo sąlygos:
Nuomininkui atšaukus apmokėtą sandorį likus mažiau negu 24 val. iki nuomos pradžios - nuomos mokestis negrąžinamas.

Kaip išsinuomoti daiktą?

  • Žinute pasitikslinkite, ar galite nuomotis.
  • Gavę patvirtinimą, pažymėkite datas ir atlikite mokėjimą.
  • Kai kurie savininkai prieš mokėjimą gali suteikti nuolaidą, bet tą jie daro papildomu patvirtinimu.
  • Atlikę mokėjimą, gausite savininko telefoną.
  • Grąžinę daiktą palikite atsiliepimą apie sandorį.