Canon 5D Mark III (ir 128GB SD card)

Canon 5D Mark III – tai aukštos klasės skaitmeninė veidrodinė kamera, sukurta patenkinti tiek profesionalių fotografų, tiek entuziastų poreikius. Ši kamera išsiskiria savo puikiu našumu ir plačiu funkcijų spektru, todėl yra ideali įvairiems fotografavimo scenarijams – nuo portretų iki kraštovaizdžių ir sporto.

Į komplektą įeina:
- Canon 5D Mark III korpusas
- Canon 18-55mm objektyvas
- Sigma 10-20mm objektyvas f4.0-5.6 + objektyvo gaubtas
- Kameros krepšys DSLR ir objektyvams
- x2 baterijos
- Fotoaparato dirželis
- Canon įkroviklis
- SanDisk Extreme Pro 128 GB microSDXC atminties kortelė (170 MB/s) + SD adapteris + SD kortelė prie USB-C adapterio

Pagrindinės funkcijos:
- 22.3 MP Full-Frame CMOS Jutiklis: Užtikrina aukštos kokybės vaizdus su dideliu detalių kiekiu ir mažais triukšmo lygiais, net ir fotografuojant prasto apšvietimo sąlygomis.
- DIGIC 5+ Vaizdo Procesorius: Leidžia greitai apdoroti vaizdus, taip pat pagerina bendrą vaizdo kokybę ir spalvų tikslumą.
- 61 Taško Autofokusavimo Sistema: Užtikrina greitą ir tikslų fokusavimą, net ir sudėtingomis sąlygomis, todėl galite pasiekti puikų aštrumą įvairiose situacijose.
- ISO Diapazonas 100-25600: Pratęsiamas iki 50-102400, leidžiantis fotografuoti beveik bet kokioje apšvietimo situacijoje.
- 6 k./s Fotografavimo Greitis: Idealiai tinka fotografuoti greitai judančius objektus, užtikrinant, kad nepraleisite nė vieno svarbaus momento.
- Full HD 1080p Vaizdo Įrašymas: Su galimybe reguliuoti vaizdo įrašų parametrus ir naudoti įvairius objektyvus, šis fotoaparatas suteikia profesionalią vaizdo kokybę.
- Išplečiama Atmintis: Dvigubos kortelių lizdų sistemos (CF ir SD kortelėms) leidžia lengvai ir saugiai saugoti didelius kiekius nuotraukų ir vaizdo įrašų.
- Patvari Konstrukcija: Tvirta magnio lydinio korpusas ir atsparumas dulkėms bei drėgmei užtikrina patikimumą ir ilgaamžiškumą.

Kiti privalumai:
- 3.2 colių LCD ekranas: Aukštos raiškos ekranas leidžia lengvai peržiūrėti ir redaguoti nuotraukas bei vaizdo įrašus tiesiogiai fotoaparate.
- Kelios ekspozicijos ir HDR režimai: Kūrybingiems fotografams suteikia dar daugiau galimybių eksperimentuoti su vaizdais.
- Integruotas laiko intervalų fotografavimo režimas: Idealus tiems, kurie mėgsta kurti laiko intervalų vaizdo įrašus ir fotografijas.

Canon 5D Mark III yra puikus pasirinkimas tiems, kurie siekia aukščiausios kokybės rezultatų tiek fotografuojant, tiek filmuojant. Jo universalumas ir patikimumas padarys jūsų kiekvieną kadrą ypatingu.

Išbandykite šią išskirtinę kamerą ir patirkite fotografavimo malonumą!

Gamintojas: Canon

Tipas: Veidrodiniai

Tomas

Tomas

Prisijungęs: prieš 2 sav., 4 d.
Vid. atrašo per 15 minučių
Atsako į 88% žinučių
Atsiliepimai: 9 0

Miestas: Vilnius

Kaina už parą: 19.00 €

Kaina už savaitę: 69.00 €

Kaina už mėnesį: 139.00 €


Daikto vertė: 1500.00 €

Minimalus nuomos laikotarpis: 1 diena

Sąskaita: Sąskaita faktūra neišrašoma arba išrašoma ne visai sumai

Atšaukimo sąlygos:
Nuomininkui atšaukus apmokėtą sandorį likus mažiau negu 24 val. iki nuomos pradžios - nuomos mokestis negrąžinamas.

Kaip išsinuomoti daiktą?

  • Žinute pasitikslinkite, ar galite nuomotis.
  • Gavę patvirtinimą, pažymėkite datas ir atlikite mokėjimą.
  • Kai kurie savininkai prieš mokėjimą gali suteikti nuolaidą, bet tą jie daro papildomu patvirtinimu.
  • Atlikę mokėjimą, gausite savininko telefoną.
  • Grąžinę daiktą palikite atsiliepimą apie sandorį.